Back to All Events

Smakslab: Sider med god samvittighet

Bli med på en smakslab med god samvittighet!

Hvordan kan vi nyte våre favorittdrikker - samtidig som vi tar vare på planeten vår?

I løpet av denne smakslaben vil du få smake på nøye utvalgte sidere, og høre om hvordan Olav Bleie fra Alde jobber med å forvalte lokal kulturarv, og hvordan klimaendringene har påvirket epleproduksjonen i Hardanger. I tillegg skal vi få høre om hans spennende prosjekt med karbonfangst og jordforbedring med biokull.

Velkommen til en opplevelse for både smaksløker og samvittighet.

Medvirkende:
Olav Bleie, siderprodusent, Alde sider

Vert: Thomas Digervold, forfatter & pommelier

Inngang: Kun ved egen enkeltbillett (ikke inkludert i festivalpass eller dagspass).
Pris 300,- + billettavgift.







Previous
Previous
13 March

Klimaministerens time

Next
Next
13 March

Når Golfstrømmen går amok